donderdag 22 januari 2009

TEAM



Wij willen jullie allereerst bedanken voor het bezoeken van onze blog. Pink @pe is harstikke hard aan het werk geweest om er voor jullie een leuke en leerzame blog van te maken! We hopen dat jullie veel lees en kijkplezier zullen beleven…kom op waar wacht je nog op…start reading!!


Definitie trend volgend Goos Geursen.
Volgens Goos Geursen is een concept een aanduiding voor een ruw plan, een opzet ergens van, een schets. Daarnaast is een concept een voorstelling, opvatting of een gedachte

bron:

http://wereldvancommunicatie.wordpress.com/conceptontwikkeling-opdrachten/

Definitie van ‘’trend’’
Het woord trend wordt door iedereen verschillend gedefinieerd Trends zijn er in alle soorten en maten en iedereen beleefd ze op hun eigen manier. Je heb trends van korte periode maar ze zijn er ook zeker voor langere periodes

Het boek Principes van de marketing definieert het woord trend als volgt:
Een trend is een onderliggend patroon van afzetgroei of – neergang, dat wordt veroorzaakt door elementaire veranderingen in de bevolking, kapitaalvorming en technologie.
bron: Principes van de marketing

Een voorbeeld van concepting:
De Gouden Kooi.
De gouden kooi is volgens Goog Geursen bedacht uit een brainstormsessie binnen John de Mol productions. Tijdens deze sessie kwam het idee naar boven om 6 deelnemers op te sluiten voor een jaar in een luxe villa, de winnaar zou naar huis gaan met een flink geldbedrag. Door een samenvoeging van diverse concepten, kwam de gouden kooi tot leven.

bron:


Trendpaneel:

Maxitrend: gemak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten